PRETECT SAFETY

Uw Incident management en uw Bedrijfshulpverlening professionaliseren.

USB Unbrella.

PRETECT Safety

PRETECT Safety is de oplossing om veiligheid in de organisatie naar een hoger niveau te brengen. Alle safety informatie wordt samengebracht in één tool. Incident management, BHV (Bedrijfshulpverlening), periodieke controles en inspecties, safety procedures en safety apps. Gemakkelijk te starten als webbased oplossing met maandelijks abonnement.

Functionaliteit PRETECT SAFETY

PRETECT Incident

Het effectief omgaan met actuele en potentiële incidenten is essentieel voor een veilige organisatie. Het systematisch verzamelen, analyseren en communiceren van incident gegevens geeft inzicht in verbeterpunten en draagt bij aan het bewust handelen ten aanzien van veiligheid. PRETECT Incident is ontworpen vanuit deze gedachte.

PRETECT Incident is een oplossing voor het management van incident processen, incident analyse, risico-inventarisatie en verbeteringen. Het bevat functionaliteit voor incident meldingen, analyses, communicatie en afhandeling met corrigerende acties. Er kunnen toolbox-meetings gepland worden waarvoor deelnemers per email uitgenodigd kunnen worden. De afhandeling van het incident doorloopt alle noodzakelijke stappen om de juiste personen bij het proces te betrekken, de maatregelen uit te zetten en het resultaat te monitoren. Informatie uit dit proces wordt meegenomen in statistieken en kan getoond worden in management dashboards.

Welke functionaliteit heeft PRETECT Incident?

Eenvoudig incidenten melden
Bijlagen, foto’s
Gecontroleerd incident proces
Taken / acties plannen
Automatische emaillijsten
Toolbox-meetings
Noodplannen en procedures
Oorzaak & Risico analyse
Kosten analyse
Statistieken / Dashboard

PRETECT BHV

Elke organisatie heeft een verplichting om BHV-medewerkers op te leiden en ervoor te zorgen dat er voldoende BHV-ers aanwezig zijn om de bedrijfshulpverlening te bieden. PRETECT BHV ondersteunt de bedrijfshulpverlening in uw organisatie. U kunt dan denken aan het plannen en uitvoeren van de BHV-trainingen, de BHV-oefeningen of het in- en uitmelden van BHV-medewerkers. Naar aanleiding van de meldingen kunnen taken/acties uitgezet worden en Toolbox-meetings georganiseerd worden.

Voor het Hoofd BHV, die de kosten van de bedrijfshulpverlening beheert, kunnen de BHV-vergoedingen, de kosten van BHV-trainingen en de kosten van incidenten inzichtelijk gemaakt worden.

Welke functionaliteit heeft PRETECT BHV?

BHV incidenten melden
Bijlagen, foto’s
BHV oefeningen
BHV cursussen
BHV medewerker informatie
BHV materialen
In/uitmelden BHV-ers
BHV vergoedingen
Taken / acties plannen
Toolbox-meetings
Noodplannen en procedures
Managementinformatie

Prijzen PRETECT Safety

SaaS staat voor Software as a Service. SaaS producten zijn oplossingen in de cloud voor een vast bedrag per maand. U neemt het gebruik af als een service met een maandabonnement. Dit betekent dat er geen investering nodig is en u snel kunt beginnen. Daarnaast kan men gemakkelijk uitbreiden en bespaart u op interne ICT-kosten.

< Beweeg de tabel van links naar rechts. >

PRETECT Prijs per maand Starter5 gebruikers Standard15 gebruikers Large50 gebruikers
PRETECT Incident €180€36/gebruiker €270€18/gebruiker €450€9/gebruiker
PRETECT BHV €145€29/gebruiker €210€14/gebruiker €350€7/gebruiker
Virtual Private Server (VPS) €50 €60 €70

Werken in de cloud


PRETECT kan intern in uw organisatie geïnstalleerd worden, maar kan ook als cloudapplicatie worden gebruikt. De cloudapplicatie (PRETECT SaaS) heeft het voordeel dat u geen IT-beheer en geen IT-beheerkosten heeft. Altijd bereikbaar, veilig en gemakkelijk te starten.

Software as a Service


SaaS staat voor Software as a Service. SaaS producten zijn oplossingen in de cloud. U neemt het gebruik af als een service met een maandabonnement. Dit betekent:

  • Geen investering
  • Gemakkelijk beginnen
  • Gemakkelijk uit te breiden
  • Gemakkelijk stoppen (geen risico)
  • Geen interne IT kosten
  • Geen IT beheer kosten

Het maakt de SaaS oplossing laagdrempelig en eenvoudig om te proberen!

Virtual Private Server


Het plaatsen van uw informatie in de cloud vraagt vanzelfsprekend aandacht voor de veiligheid van deze informatie. Wij bieden daarom onze klanten aan om te werken met een VPS (Virtual Private Server). Hiermee heeft u een eigen omgeving op het internet die beveiligd kan worden met een firewall. Zo krijgen alleen de IP-adressen die u wenst toegang tot de applicatie.

Download de brochure

Voer uw gegevens in en download de brochure(s).

Brochure
Capcha code Nieuwe capcha

Organisaties die gebruik maken van PRETECT


Customers.

Demonstratie PRETECT

Vul hieronder het contactformulier in om een demonstratie aan te vragen.

Contactformulier

Capcha code Nieuwe capcha

Demonstratie

1. Aanmelden
 

Meld uzelf aan via het contactformulier.

2. Inplannen demonstratie
 

Wij nemen contact met u op om een demonstratie te plannen.

3. Kies personen
 

Nodig collega’s uit voor de demonstratie.

Demonstratie


Neem contact met ons op voor een vrijblijvende demonstratie van de PRETECT software.