PRETECT App

Met de PRETECT mobiele app wordt de communicatie tussen de beveiligers onderling en met de centrale post gestroomlijnd. De beveiliger kan op elke locatie met zijn smartphone een melding maken. Deze melding wordt op de centrale post zichtbaar. En ook voor de security manager die op dat moment zich wellicht ergens anders bevindt.

Beveiligers lopen dagelijks hun rondes en rapporteren onveilige situaties. Met de app is het eenvoudig om een foto toe te voegen aan de melding. Bijvoorbeeld als de beveiliger een schade constateert. De foto’s worden toegevoegd aan de melding en zijn daarmee ook zichtbaar voor de centrale post. De melding in de mobiele app maakt gebruik van Google Maps waarmee de locatie van de melding automatisch wordt vastgelegd.

Naast het melden via de app is het mogelijk om berichten te sturen. Hiermee kan het beveiligingsteam snel communiceren, zowel naar elkaar als naar de centrale post. Het is niet meer nodig om te communiceren in een algemene app zoals WhatsApp. Bovendien worden de berichten en de foto’s bewaard en pas verwijderd wanneer u dat wenst. Even snel een foto doorsturen om de situatie duidelijk te maken aan de centrale post? Een vraag stellen aan de andere beveiligers? Iets snel bekend maken in het beveiligingsteam? Het is mogelijk met de PRETECT mobiele app.

Voor wie?

Voor elke beveiligingsorganisatie die snel wil communiceren en op een handige manier foto’s wil toevoegen. Voor de beveiligers om te communiceren over de beveiliging, zowel voor het melden als voor andere communicatie. Voor de security manager die sneller zijn team kan aansturen en op elk moment via zijn telefoon door de laatste meldingen en berichten kan scrollen.

Welke functionaliteit heeft PRETECT App?

Mobiel rapporteren
Toevoegen van foto’s
Toevoegen van de kaart (locatie)
Snel versturen van een tekstbericht
Snel versturen van een fotobericht
Raadplegen van meldingen
Specifieke app meldingen mogelijk
Synchronisatie met PRETECT Security
Berichtenmonitor in PRETECT Security
Uitbreiding voor persoonsbeveiliging

Terug naar het overzicht PRETECT Security.

PRETECT Security, Safety, Quality


PRETECT Software Boxes.

Organisaties die gebruik maken van PRETECT


Logo Gemeente Amsterdam Logo Gemeente Utrecht Logo Provincie Zuid Holland Logo Rijkstoverheid Logo Teylingereind Logo Erasmus Universiteit Rotterdam Logo VU Logo Rijksmuseum van Oudheden Logo Rabobank Logo PostNL Logo Efteling Logo Uniper Logo Kroonenberg Groep Logo Parnassia Groep Logo Haga Ziekenhuis Logo Streekziekenhuis Koningin Beatrix Logo Sein Logo Koningklijke Joh. Enschede Logo Idemia Logo Proseco Global Security Heineken

Werken in de cloud


PRETECT kan intern in uw organisatie geïnstalleerd worden, maar kan ook als cloudapplicatie worden gebruikt. De cloudapplicatie (PRETECT SaaS) heeft het voordeel dat u geen IT-beheer en geen IT-beheerkosten heeft. Altijd bereikbaar, veilig en gemakkelijk te starten.

Software as a Service


SaaS staat voor Software as a Service. SaaS producten zijn oplossingen in de cloud. U neemt het gebruik af als een service met een maandabonnement. Dit betekent:

  • Geen investering
  • Gemakkelijk beginnen
  • Gemakkelijk uit te breiden
  • Gemakkelijk stoppen (geen risico)
  • Geen interne IT kosten
  • Geen IT beheer kosten

Het maakt de SaaS oplossing laagdrempelig en eenvoudig om te proberen!

Virtual Private Server


Het plaatsen van uw informatie in de cloud vraagt vanzelfsprekend aandacht voor de veiligheid van deze informatie. Wij bieden daarom onze klanten aan om te werken met een VPS (Virtual Private Server). Hiermee heeft u een eigen omgeving op het internet die beveiligd kan worden met een firewall. Zo krijgen alleen de IP-adressen die u wenst toegang tot de applicatie.