PRETECT Gevonden voorwerpen

Vermist en gevonden

In elke grote organisatie zijn de vermiste en gevonden voorwerpen een terugkerend fenomeen dat meestal afgehandeld wordt door de beveiliging of door de receptie. Met PRETECT Gevonden voorwerpen wordt elke stap van een vermissing of een gevonden voorwerp inzichtelijk. Welke voorwerpen zijn gemeld als vermist? Welke voorwerpen zijn nog niet afgehaald? Welke staan er al lang open? Waar is het gevonden voorwerp opgeslagen?

Elke stap in beeld

Elke stap in de vermissing of vondst wordt in PRETECT Gevonden voorwerpen ondersteund. Dat begint bij de melding van een vermist of gevonden voorwerp en het vastleggen van de gegevens. Daarna het matchen van gevonden voorwerpen en de vermissingen. Via het scherm Vermist/Gevonden kan gezocht worden op onder andere het type voorwerp, de omschrijving of de persoon. Hiermee wordt het gemakkelijk om de vermissingen te matchen met de vondsten. Vanuit de applicatie kan de persoon van wie het voorwerp is gevonden eenvoudig gemaild worden. Als laatste wordt het ophalen van het voorwerp geregistreerd. De Security manager of Hospitality manager heeft zicht op de vermissingen en vondsten en kan bijvoorbeeld eenvoudig zien welke voorwerpen nog opgehaald moeten worden of welke al lang open staan.

Voor wie?

PRETECT Gevonden voorwerpen is voor elke organisatie die te maken heeft met meldingen van vermiste en gevonden voorwerpen. Zowel voor grote organisaties als voor kleinere organisaties. Het wordt gebruikt door de beveiliger en de Security manager, door receptionist/Security host en de Hospitality manager.

Welke functionaliteit heeft PRETECT Gevonden voorwerpen?

Vastleggen gevonden voorwerpen
Vastleggen vermissingen
Matchen van gevonden en vermist
Zoeken op type, status en omschrijving
Email eigenaar
Zoek-overzichten

Terug naar het overzicht PRETECT Security.

Organisaties die gebruik maken van PRETECT


Logo Gemeente Amsterdam Logo Gemeente Utrecht Logo Provincie Zuid Holland Logo Rijkstoverheid Logo Teylingereind Logo Erasmus Universiteit Rotterdam Logo VU Logo Rijksmuseum van Oudheden Logo Rabobank Logo PostNL Logo Efteling Logo Uniper Logo Spie Logo Parnassia Groep Logo Haga Ziekenhuis Logo Streekziekenhuis Koningin Beatrix Logo Sein Logo Koningklijke Joh. Enschede Logo Idemia Logo Proseco Global Security Heineken

Werken in de cloud


PRETECT kan intern in uw organisatie geïnstalleerd worden, maar kan ook als cloudapplicatie worden gebruikt. De cloudapplicatie (PRETECT SaaS) heeft het voordeel dat u geen IT-beheer en geen IT-beheerkosten heeft. Altijd bereikbaar, veilig en gemakkelijk te starten via een eigen Virtual Private Server (VPS).

Software as a Service


SaaS staat voor Software as a Service. SaaS producten zijn oplossingen in de cloud. U neemt het gebruik af als een service met een maandabonnement. Dit betekent:

  • Geen investering
  • Gemakkelijk beginnen
  • Gemakkelijk uit te breiden
  • Gemakkelijk stoppen (geen risico)
  • Geen interne IT kosten
  • Geen IT beheer kosten
  • All-in prijs per maand

Het maakt de SaaS oplossing laagdrempelig en eenvoudig om te proberen!

Virtual Private Server


Het plaatsen van uw informatie in de cloud vraagt vanzelfsprekend aandacht voor de veiligheid van deze informatie. Wij bieden daarom onze klanten aan om te werken met een VPS (Virtual Private Server). Hiermee heeft u een eigen omgeving op het internet die beveiligd kan worden met een firewall. Zo krijgen alleen de IP-adressen die u wenst toegang tot de applicatie.