PRETECT Dashboard en Monitor

Met het dashboard en de monitor ziet de security manager op elke moment de stand van zaken in de beveiliging. Ook kan hij operationele dashboards maken voor teamleiders en co├Ârdinatoren om sturing te geven aan de beveiligingsteams.

Met PRETECT Dashboard kan de security manager zijn eigen dashboards samenstellen. Kengetallen en charts uit de beschikbare modules van PRETECT kunnen gebruikt worden om het dashboard af te stemmen op de organisatie. Van openstaande acties tot de kosten per maand, van de meldingen per type tot de openstaande sleutels. Het dashboard wordt doorlopend ververst zodat de security manager constant een actueel beeld heeft. Hij kan dashboards ook toewijzen aan bepaalde rollen of personen. Hiermee kan hij management informatie onder de aandacht brengen van het hoger management maar de dashboards ook gebruiken om sturing te geven aan zijn teamleiders.

Met de PRETECT Monitor worden alle geregistreerde gebeurtenissen getoond op een monitor: de meldingen, sleuteluitgiften, bezoekersregistraties, nieuwe acties, berichten via de app, etc. De security manager is hiermee constant op de hoogte van de security gebeurtenissen. Daarnaast is het een nuttig scherm voor de meldkamer die daarmee een oog houdt op wat er tijdens hun dienst speelt.

Voor wie?

PRETECT Monitor is voor elke persoon die continu wil weten wat er op het gebied van beveiliging gebeurt. Zowel voor de meldkamer als voor de security manager en de teamleiders.

Welke functionaliteit heeft PRETECT Dashboard en Monitor?

Zelf dashboards samenstellen
Dashboards maken voor specifieke personen of rollen
Kengetallen
Charts en grafieken
Lijsten
Verfijnen naar locaties
Verfijnen naar jaar, maand, dag
Op de hoogte van alle gebeurtenissen
Monitor verfijnen naar type gebeurtenis

Terug naar het overzicht PRETECT Security.

PRETECT Security, Safety, Quality


PRETECT Software Boxes.

Organisaties die gebruik maken van PRETECT


Logo Gemeente Amsterdam Logo Gemeente Utrecht Logo Provincie Zuid Holland Logo Rijkstoverheid Logo Teylingereind Logo Erasmus Universiteit Rotterdam Logo VU Logo Rijksmuseum van Oudheden Logo Rabobank Logo PostNL Logo Efteling Logo Uniper Logo Kroonenberg Groep Logo Parnassia Groep Logo Haga Ziekenhuis Logo Streekziekenhuis Koningin Beatrix Logo Sein Logo Koningklijke Joh. Enschede Logo Idemia Logo Proseco Global Security Heineken

Werken in de cloud


PRETECT kan intern in uw organisatie geïnstalleerd worden, maar kan ook als cloudapplicatie worden gebruikt. De cloudapplicatie (PRETECT SaaS) heeft het voordeel dat u geen IT-beheer en geen IT-beheerkosten heeft. Altijd bereikbaar, veilig en gemakkelijk te starten.

Software as a Service


SaaS staat voor Software as a Service. SaaS producten zijn oplossingen in de cloud. U neemt het gebruik af als een service met een maandabonnement. Dit betekent:

  • Geen investering
  • Gemakkelijk beginnen
  • Gemakkelijk uit te breiden
  • Gemakkelijk stoppen (geen risico)
  • Geen interne IT kosten
  • Geen IT beheer kosten

Het maakt de SaaS oplossing laagdrempelig en eenvoudig om te proberen!

Virtual Private Server


Het plaatsen van uw informatie in de cloud vraagt vanzelfsprekend aandacht voor de veiligheid van deze informatie. Wij bieden daarom onze klanten aan om te werken met een VPS (Virtual Private Server). Hiermee heeft u een eigen omgeving op het internet die beveiligd kan worden met een firewall. Zo krijgen alleen de IP-adressen die u wenst toegang tot de applicatie.