PRETECT Remote locaties

In de meeste organisaties wordt de beveiliging uitgevoerd over meerdere locaties. Meestal is er dan sprake van een centrale locatie - vaak de centrale meldkamer - en de zogenaamde remote locaties. Met PRETECT Remote locaties kan de centrale locatie eenvoudig de remote locaties bijschakelen wanneer dat nodig is.

Elke locatie heeft zijn eigen rapportages, zijn eigen procedures en taken maar staat ook in contact met de centrale locatie. Bijvoorbeeld omdat in de centrale meldkamer de CCTV en de alarmmeldingen worden beheerd. Of omdat de remote locatie geen 24 uursdienst heeft en de dienst in de nacht overdraagt aan de centrale locatie. De centrale locatie houdt zicht op de remote locaties en ziet wat er gerapporteerd wordt. Voor de security manager wordt het eenvoudiger om de beveiliging over de locaties te managen. De centrale locatie kan de remote locaties aansturen terwijl de remote locatie toch de mogelijkheid heeft om de lokale beveiliging in te richten op de meeste effectieve manier. De security manager kan zijn beleid over meerdere locaties gelijktrekken maar ook laten afwijken op een specifieke locatie wanneer dit nodig is.

Voor wie?

PRETECT Remote locaties is een waardevolle aanvulling voor elke organisatie waar de beveiliging over meerdere locaties wordt uitgevoerd. Ook wanneer de beveiliging op afstand wordt uitgevoerd voor onbemande locaties of locaties waar de beveiliging slechts parttime aanwezig is, draagt de module bij aan een effectieve manier van werken.

Welke functionaliteit heeft PRETECT Remote locaties?

Werken met een centrale locatie of centrale meldkamer
Werken met remote locaties
Dienstoverdracht van Remote naar Centraal
Elle locatie heeft zijn eigen rapportage omgeving
Centraal overzicht meerdere locaties

Terug naar het overzicht PRETECT Security.

PRETECT Security, Safety, Quality


PRETECT Software Boxes.

Organisaties die gebruik maken van PRETECT


Logo Gemeente Amsterdam Logo Gemeente Utrecht Logo Provincie Zuid Holland Logo Rijkstoverheid Logo Teylingereind Logo Erasmus Universiteit Rotterdam Logo VU Logo Rijksmuseum van Oudheden Logo Rabobank Logo PostNL Logo Efteling Logo Uniper Logo Kroonenberg Groep Logo Parnassia Groep Logo Haga Ziekenhuis Logo Streekziekenhuis Koningin Beatrix Logo Sein Logo Koningklijke Joh. Enschede Logo Idemia Logo Proseco Global Security Heineken

Werken in de cloud


PRETECT kan intern in uw organisatie geïnstalleerd worden, maar kan ook als cloudapplicatie worden gebruikt. De cloudapplicatie (PRETECT SaaS) heeft het voordeel dat u geen IT-beheer en geen IT-beheerkosten heeft. Altijd bereikbaar, veilig en gemakkelijk te starten.

Software as a Service


SaaS staat voor Software as a Service. SaaS producten zijn oplossingen in de cloud. U neemt het gebruik af als een service met een maandabonnement. Dit betekent:

  • Geen investering
  • Gemakkelijk beginnen
  • Gemakkelijk uit te breiden
  • Gemakkelijk stoppen (geen risico)
  • Geen interne IT kosten
  • Geen IT beheer kosten

Het maakt de SaaS oplossing laagdrempelig en eenvoudig om te proberen!

Virtual Private Server


Het plaatsen van uw informatie in de cloud vraagt vanzelfsprekend aandacht voor de veiligheid van deze informatie. Wij bieden daarom onze klanten aan om te werken met een VPS (Virtual Private Server). Hiermee heeft u een eigen omgeving op het internet die beveiligd kan worden met een firewall. Zo krijgen alleen de IP-adressen die u wenst toegang tot de applicatie.