PRETECT Dienstrapport

Het dienstrapport is het officiële verslag van de gebeurtenissen in de dienst. Dit is wat de beveiliger rapporteert aan de security manager en wat de security manager toont aan het hoger management. Met PRETECT kunt u automatisch een dienstrapport samenstellen op basis van wat er is gerapporteerd.

Het dienstrapport laat op beknopte wijze zien wat er zich heeft afgespeeld in de afgelopen dienst. De security manager en de teamleider kunnen hier snel doorheen bladeren en bekijken of er nog extra actie nodig is. U kunt zelf instellen welke onderdelen u wilt opnemen in het dienstrapport. Met een druk op de knop kunt u het rapport opmaken. Maar het kan ook geheel automatisch per email worden verstuurd. Bijvoorbeeld elke nacht of een uur na elke dienst. Daarmee is de security manager altijd op de hoogte zonder dat de beveiliger hiervoor iets hoeft te doen.

Voor wie?

Het dienstrapport is voor de security manager, de teamleider en de security coördinator. Hiermee worden zij op de hoogte gebracht van de afgelopen dienst. En voor de beveiliger is het dienstrapport het verslag van zijn werkzaamheden.

Welke functionaliteit heeft PRETECT Dienstrapport?

Beknopt verslag van de dienst
Automatisch samengesteld
Inhoud is instelbaar
Handmatig en automatisch te versturen
Automatisch periodiek te versturen (na elk dienst, elke dag, elke nacht)

Terug naar het overzicht PRETECT Security.

PRETECT Security, Safety, Quality


PRETECT Software Boxes.

Organisaties die gebruik maken van PRETECT


Logo Gemeente Amsterdam Logo Gemeente Utrecht Logo Provincie Zuid Holland Logo Rijkstoverheid Logo Teylingereind Logo Erasmus Universiteit Rotterdam Logo VU Logo Rijksmuseum van Oudheden Logo Rabobank Logo PostNL Logo Efteling Logo Uniper Logo Kroonenberg Groep Logo Parnassia Groep Logo Haga Ziekenhuis Logo Streekziekenhuis Koningin Beatrix Logo Sein Logo Koningklijke Joh. Enschede Logo Idemia Logo Proseco Global Security Heineken

Werken in de cloud


PRETECT kan intern in uw organisatie geïnstalleerd worden, maar kan ook als cloudapplicatie worden gebruikt. De cloudapplicatie (PRETECT SaaS) heeft het voordeel dat u geen IT-beheer en geen IT-beheerkosten heeft. Altijd bereikbaar, veilig en gemakkelijk te starten.

Software as a Service


SaaS staat voor Software as a Service. SaaS producten zijn oplossingen in de cloud. U neemt het gebruik af als een service met een maandabonnement. Dit betekent:

  • Geen investering
  • Gemakkelijk beginnen
  • Gemakkelijk uit te breiden
  • Gemakkelijk stoppen (geen risico)
  • Geen interne IT kosten
  • Geen IT beheer kosten

Het maakt de SaaS oplossing laagdrempelig en eenvoudig om te proberen!

Virtual Private Server


Het plaatsen van uw informatie in de cloud vraagt vanzelfsprekend aandacht voor de veiligheid van deze informatie. Wij bieden daarom onze klanten aan om te werken met een VPS (Virtual Private Server). Hiermee heeft u een eigen omgeving op het internet die beveiligd kan worden met een firewall. Zo krijgen alleen de IP-adressen die u wenst toegang tot de applicatie.