PRETECT Persoonsbeveiliging

Persoonsbeveiliging of Close Protection is een aparte discipline binnen het vakgebied beveiliging. Het vraagt om specifieke kennis en vaardigheden. PRETECT Persoonsbeveiliging is een module die speciaal is ontwikkeld voor deze vorm van beveiliging.

Persoonsbeveiligers zijn mobiel en zitten niet vaak achter een bureau. Toch willen zij rapporteren en gegevens opvragen. Bijvoorbeeld de signaleringen van afwijkende personen of voertuigen, de verplaatsingen van de VIP’s of het opvragen van een kenteken. PRETECT Persoonsbeveiliging levert zowel de mobiele app voor android en iPhone als de webapplicatie voor de desktop. Met de app kan men op elke locatie rapporteren en gegevens raadplegen. De webapplicatie stelt de persoonsbeveiliger in staat om met de gegevens te gaan zoeken/rechercheren. Op welke plaatsen kwamen de signaleringen van het kenteken voor? Komen verdachte personen voor in gerelateerde signaleringen? Wat vind ik bij het zoeken op secundaire kenmerken? Herken ik situaties als de foto’s naast elkaar gelegd worden?

Daarnaast vergt de begeleiding van VIP’s de nodige planning. Wanneer zijn de verplaatsingen van de VIP’s? Is het nodig om vooraf een observatie ter plaatse uit te voeren? Zijn er geplande bezoeken aan de VIP’s? Met deze module plant u verplaatsingen, observaties en bezoeken in. Tijdens een preventieve observatie worden de bijzonderheden genoteerd die in het team besproken worden voordat de verplaatsing plaatsvindt. De meldingen die gemaakt zijn rondom de locatie kunnen hierin meegenomen worden. Is er een verandering die u snel wil communiceren? Via de berichten in de PRETECT app stelt u de persoonsbeveiligers snel op de hoogte.

Voor wie?

De module PRETECT Persoonsbeveiliging is voor elke persoonsbeveiliger. Daarnaast voor de personen die de informatie van locaties, observaties en afwijkende voertuigen/personen beheert. Ook voor de managers die de taken rondom de VIP’s coördineren, is de module een hulp voor hun werkzaamheden.

Welke functionaliteit heeft PRETECT Persoonsbeveiliging?

Signaleringen verdachte personen
Signaleringen verdachte voertuigen
Koppeling met RDW-gegevens
Verplaatsingen vastleggen van VIP’s
Bezoeken aan VIP’s registeren
Observaties vastleggen
Locatiegegevens vastleggen
Zoeken op kenteken, personen, locaties
Gerelateerde signaleringen bij elkaar brengen
Gerelateerde foto’s bij elkaar brengen
Signaleringen op kaart zichtbaar maken
Mobiele app: signaleringen en verplaatsingen
Mobiele app: zoeken op kenteken

Terug naar het overzicht PRETECT Security.

PRETECT Security, Safety, Quality


PRETECT Software Boxes.

Organisaties die gebruik maken van PRETECT


Logo Gemeente Amsterdam Logo Gemeente Utrecht Logo Provincie Zuid Holland Logo Rijkstoverheid Logo Teylingereind Logo Erasmus Universiteit Rotterdam Logo VU Logo Rijksmuseum van Oudheden Logo Rabobank Logo PostNL Logo Efteling Logo Uniper Logo Kroonenberg Groep Logo Parnassia Groep Logo Haga Ziekenhuis Logo Streekziekenhuis Koningin Beatrix Logo Sein Logo Koningklijke Joh. Enschede Logo Idemia Logo Proseco Global Security Heineken

Werken in de cloud


PRETECT kan intern in uw organisatie geïnstalleerd worden, maar kan ook als cloudapplicatie worden gebruikt. De cloudapplicatie (PRETECT SaaS) heeft het voordeel dat u geen IT-beheer en geen IT-beheerkosten heeft. Altijd bereikbaar, veilig en gemakkelijk te starten.

Software as a Service


SaaS staat voor Software as a Service. SaaS producten zijn oplossingen in de cloud. U neemt het gebruik af als een service met een maandabonnement. Dit betekent:

  • Geen investering
  • Gemakkelijk beginnen
  • Gemakkelijk uit te breiden
  • Gemakkelijk stoppen (geen risico)
  • Geen interne IT kosten
  • Geen IT beheer kosten

Het maakt de SaaS oplossing laagdrempelig en eenvoudig om te proberen!

Virtual Private Server


Het plaatsen van uw informatie in de cloud vraagt vanzelfsprekend aandacht voor de veiligheid van deze informatie. Wij bieden daarom onze klanten aan om te werken met een VPS (Virtual Private Server). Hiermee heeft u een eigen omgeving op het internet die beveiligd kan worden met een firewall. Zo krijgen alleen de IP-adressen die u wenst toegang tot de applicatie.