PRETECT Dagjournaal

In de beveiliging is het Dagjournaal al jaren lang het verslag van de dagelijkse security gebeurtenissen op een locatie. Elke gebeurtenis wordt chronologisch vastgelegd en bekeken door de Security manager. In PRETECT Dienst worden alle gerapporteerde gebeurtenissen vastgelegd en wordt het Dagjournaal automatisch opgebouwd.

Alle security gebeurtenissen op een rij

Op elke locatie geeft het dagjournaal weer wat er speelt. Elke relevante security gebeurtenis is terug te vinden in het dagjournaal. De meldingen zoals alarmmeldingen en schademeldingen, de incidenten zoals EHBO en ongevalsmeldingen en uiteraard de brand, sluit- en controleronden uitgevoerd door de beveiligers. Met het PRETECT Dagjournaal kunt u uw eigen type meldingen samenstellen en per melding aangeven wat er gerapporteerd dient te worden. Zo laat u de meldingen aansluiten op de situatie in uw organisatie. Daarnaast kan het rapporteren via dagjournaal uitgebreid worden met sleuteluitgiften, bezoekersregistratie, het aanmelden van gevonden voorwerpen en andere relevante items waarmee de beveiliger geconfronteerd wordt.

Terug zoeken

In het PRETECT Dagjournaal kan men eenvoudig terugzoeken. Is dit type melding vaker voorgekomen? Hoe vaak in het afgelopen jaar? Op welke locaties is dat gebeurd? Hoe is het toen afgehandeld? Wat zijn de acties geweest? Welke kosten waren ermee gemoeid? U kunt zoeken op datumtrajecten, op locaties en typen maar ook op woorden die voorkomen in de bijzonderheden van de meldingen. Het wordt veel gebruikt door de Security manager die terug wil kijken wat er het afgelopen etmaal heeft plaatsgevonden. Of omdat hij een overzicht wil afdrukken van een selectie uit het dagjournaal voor zijn management vergadering. Ook de beveiliger bladert door het dagjournaal voordat zijn dienst aanvangt om op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen.

Voor wie?

Voor elke beveiligingsorganisatie die de gebeurtenissen van de beveiliging wil registreren. Onmisbaar voor de beveiliger en de Security manager. Voor de Facility manager en het hoger management geeft het inzicht in de werkzaamheden van de beveiliging.

Welke functionaliteit heeft PRETECT Dagjournaal?

Rapporteren van gebeurtenissen in de beveiliging
Zelf de meldingen samenstellen
Per melding bepalen wat gerapporteerd moet worden
Toevoegen van foto’s en bijlagen
Toevoegen van acties
Selecties maken op periode, type en locatie
Periodiek automatisch per email versturen
Terugzoeken en terugbladeren
Synchroniseert met PRETECT App

Terug naar het overzicht PRETECT Security.

Organisaties die gebruik maken van PRETECT


Logo Gemeente Amsterdam Logo Gemeente Utrecht Logo Provincie Zuid Holland Logo Rijkstoverheid Logo Teylingereind Logo Erasmus Universiteit Rotterdam Logo VU Logo Rijksmuseum van Oudheden Logo Rabobank Logo PostNL Logo Efteling Logo Uniper Logo Spie Logo Parnassia Groep Logo Haga Ziekenhuis Logo Streekziekenhuis Koningin Beatrix Logo Sein Logo Koningklijke Joh. Enschede Logo Idemia Logo Proseco Global Security Heineken

Werken in de cloud


PRETECT kan intern in uw organisatie geïnstalleerd worden, maar kan ook als cloudapplicatie worden gebruikt. De cloudapplicatie (PRETECT SaaS) heeft het voordeel dat u geen IT-beheer en geen IT-beheerkosten heeft. Altijd bereikbaar, veilig en gemakkelijk te starten via een eigen Virtual Private Server (VPS).

Software as a Service


SaaS staat voor Software as a Service. SaaS producten zijn oplossingen in de cloud. U neemt het gebruik af als een service met een maandabonnement. Dit betekent:

  • Geen investering
  • Gemakkelijk beginnen
  • Gemakkelijk uit te breiden
  • Gemakkelijk stoppen (geen risico)
  • Geen interne IT kosten
  • Geen IT beheer kosten
  • All-in prijs per maand

Het maakt de SaaS oplossing laagdrempelig en eenvoudig om te proberen!

Virtual Private Server


Het plaatsen van uw informatie in de cloud vraagt vanzelfsprekend aandacht voor de veiligheid van deze informatie. Wij bieden daarom onze klanten aan om te werken met een VPS (Virtual Private Server). Hiermee heeft u een eigen omgeving op het internet die beveiligd kan worden met een firewall. Zo krijgen alleen de IP-adressen die u wenst toegang tot de applicatie.