PRETECT Dagjournaal

Het dagjournaal is het verslag van de dagelijkse security gebeurtenissen op een locatie. In PRETECT Dienst worden alle gerapporteerde gebeurtenissen vastgelegd en wordt het dagjournaal automatisch opgebouwd. U kunt uw eigen meldingen samenstellen en per melding aangeven wat er gerapporteerd dient te worden. Zo laat u de meldingen aansluiten op uw situatie.

Uiteraard kunt u meldingen registreren als alarmmeldingen, schademeldingen, ongevalsmeldingen en controleronden. Daarnaast vindt u in het dagjournaal ook de sleuteluitgiften, de registratie van gevonden voorwerpen, de bezoekersregistratie of de werkzaamheden van de beveiligers. In het dagjournaal kan men eenvoudig zoeken. Is dit type melding vaker voorgekomen? Hoe vaak in het afgelopen jaar? Op welke locaties is dat gebeurd? Wat zijn de acties geweest? Het wordt gebruikt door de beveiliger om de laatste ontwikkelingen te weten voordat hij zijn dienst aanvangt. En door de security manager die terug wil kijken wat er het afgelopen etmaal is gerapporteerd. Of omdat hij een overzicht wil raadplegen voor zijn management vergadering.

Voor wie?

Voor elke beveiligingsorganisatie die de gebeurtenissen van de beveiliging wil registreren. Onmisbaar voor de beveiliger en de security manager. Voor de facility manager en het hoger management geeft het inzicht in de werkzaamheden van de beveiliging.

Welke functionaliteit heeft PRETECT Dagjournaal?

Rapporteren van gebeurtenissen in de beveiliging
Zelf de meldingen samenstellen
Per melding bepalen wat gerapporteerd moet worden
Toevoegen van foto’s en bijlagen
Toevoegen van acties
Selecties maken op periode, type en locatie
Periodiek automatisch per email versturen
Terugzoeken en terugbladeren
Synchroniseert met PRETECT App

Terug naar het overzicht PRETECT Security.

PRETECT Security, Safety, Quality


PRETECT Software Boxes.

Organisaties die gebruik maken van PRETECT


Logo Gemeente Amsterdam Logo Gemeente Utrecht Logo Provincie Zuid Holland Logo Rijkstoverheid Logo Teylingereind Logo Erasmus Universiteit Rotterdam Logo VU Logo Rijksmuseum van Oudheden Logo Rabobank Logo PostNL Logo Efteling Logo Uniper Logo Kroonenberg Groep Logo Parnassia Groep Logo Haga Ziekenhuis Logo Streekziekenhuis Koningin Beatrix Logo Sein Logo Koningklijke Joh. Enschede Logo Idemia Logo Proseco Global Security Heineken

Werken in de cloud


PRETECT kan intern in uw organisatie geïnstalleerd worden, maar kan ook als cloudapplicatie worden gebruikt. De cloudapplicatie (PRETECT SaaS) heeft het voordeel dat u geen IT-beheer en geen IT-beheerkosten heeft. Altijd bereikbaar, veilig en gemakkelijk te starten via een eigen Virtual Private Server (VPS).

Software as a Service


SaaS staat voor Software as a Service. SaaS producten zijn oplossingen in de cloud. U neemt het gebruik af als een service met een maandabonnement. Dit betekent:

  • Geen investering
  • Gemakkelijk beginnen
  • Gemakkelijk uit te breiden
  • Gemakkelijk stoppen (geen risico)
  • Geen interne IT kosten
  • Geen IT beheer kosten
  • All-in prijs per maand

Het maakt de SaaS oplossing laagdrempelig en eenvoudig om te proberen!

Virtual Private Server


Het plaatsen van uw informatie in de cloud vraagt vanzelfsprekend aandacht voor de veiligheid van deze informatie. Wij bieden daarom onze klanten aan om te werken met een VPS (Virtual Private Server). Hiermee heeft u een eigen omgeving op het internet die beveiligd kan worden met een firewall. Zo krijgen alleen de IP-adressen die u wenst toegang tot de applicatie.