PRETECT Receptie

In veel organisaties lopen de werkzaamheden van de receptie en van de beveiliging in elkaar over. Er wordt ook er wel gebruik gemaakt van een zogenaamde ‘security host’, iemand die de taken combineert. In PRETECT Receptie kan men beide werkzaamheden ondersteunen. Of u nu met een aparte receptie werkt of het combineert met de beveiliging, het is beide mogelijk. Het brengt gastvrijheid en veiligheid bij elkaar.

Vanuit het oogpunt van de beveiliging is de bezoekersregistratie meer dan alleen het vastleggen van de binnenkomst en het vertrek van een bezoeker. Om een bezoeker veilig binnen te laten, biedt de module meer mogelijkheden. Is de persoon van te voren aangemeld? Of nog veiliger, is er intern een aanvraag voor het bezoek gedaan die goedgekeurd is? Misschien wilt u zelfs de namen in de bezoekersaanvragen controleren met personen die eerder niet door uw screening zijn gekomen. Zulke bezoekersprocessen worden door PRETECT ondersteund. Met een bezoekersaanvraag kunnen medewerkers een aanvraag indienen. Als de aanvraag geaccordeerd is wordt deze overgezet naar een voormelding. Op het moment dat de bezoeker arriveert, wordt de voormelding overgezet naar een bezoekersregistratie.

Voor wie?

PRETECT Receptie wordt zowel gebruikt door de receptionist als door de beveiliger. De module helpt zowel de hospitality manager als de security manager om de bezoekers en de veiligheid te managen. Voor de security manager wordt het bezoekersproces met de andere beveiligingsprocessen geïntegreerd.

Welke functionaliteit heeft PRETECT Receptie?

Bezoekersaanvragen indienen
Registratie van bezoekers
Uitgifte van bezoekerspassen
Uitgifte interne passen
Voormelden van bezoekers
Receptietaken / acties
Receptie-procedures
Uit te breiden met: Gevonden voorwerpen
Uit te breiden met: Sleuteluitgiften
Uit te breiden met: Reserveren van vergaderruimten

Terug naar het overzicht PRETECT Security.

PRETECT Security, Safety, Quality


PRETECT Software Boxes.

Organisaties die gebruik maken van PRETECT


Logo Gemeente Amsterdam Logo Gemeente Utrecht Logo Provincie Zuid Holland Logo Rijkstoverheid Logo Teylingereind Logo Erasmus Universiteit Rotterdam Logo VU Logo Rijksmuseum van Oudheden Logo Rabobank Logo PostNL Logo Efteling Logo Uniper Logo Kroonenberg Groep Logo Parnassia Groep Logo Haga Ziekenhuis Logo Streekziekenhuis Koningin Beatrix Logo Sein Logo Koningklijke Joh. Enschede Logo Idemia Logo Proseco Global Security Heineken

Werken in de cloud


PRETECT kan intern in uw organisatie geïnstalleerd worden, maar kan ook als cloudapplicatie worden gebruikt. De cloudapplicatie (PRETECT SaaS) heeft het voordeel dat u geen IT-beheer en geen IT-beheerkosten heeft. Altijd bereikbaar, veilig en gemakkelijk te starten.

Software as a Service


SaaS staat voor Software as a Service. SaaS producten zijn oplossingen in de cloud. U neemt het gebruik af als een service met een maandabonnement. Dit betekent:

  • Geen investering
  • Gemakkelijk beginnen
  • Gemakkelijk uit te breiden
  • Gemakkelijk stoppen (geen risico)
  • Geen interne IT kosten
  • Geen IT beheer kosten

Het maakt de SaaS oplossing laagdrempelig en eenvoudig om te proberen!

Virtual Private Server


Het plaatsen van uw informatie in de cloud vraagt vanzelfsprekend aandacht voor de veiligheid van deze informatie. Wij bieden daarom onze klanten aan om te werken met een VPS (Virtual Private Server). Hiermee heeft u een eigen omgeving op het internet die beveiligd kan worden met een firewall. Zo krijgen alleen de IP-adressen die u wenst toegang tot de applicatie.