PRETECT Dienstrooster

Om de beveiliging 7 dagen per week, 24 uur per dag te bemannen wordt er gebruik gemaakt van dagdiensten, avonddiensten, nachtdiensten en weekenddiensten. Het inplannen van de beveiliging is daarom een complex werk. PRETECT Dienstrooster is een handige tool om te helpen bij het plannen van het beveiligingspersoneel.

De planner moet rekening houden met veel factoren. Hoeveel beveiligers zijn er nodig per locatie? Welke taken moeten er uitgevoerd worden in de dienst? Zijn er vrije dagen of cursusdagen? Is het nodig om extra beveiligingspersoneel in te huren? En wat zijn de kosten hiervan? Om zijn locaties te managen wil de security manager dat alle noodzakelijke taken in de dienst ingevuld zijn. Daarnaast is de personeelsplanning van belang vanwege het budget. Als er gebruik gemaakt wordt van extern ingehuurd personeel, dan wil de security manager de kosten hiervan goed in de gaten houden. PRETECT Dienstrooster geeft hem een goed overzicht van de uren die gemaakt worden, zowel van het intern personeel als van het extern personeel.

Voor wie?

Voor de planner is PRETECT Dienstrooster een waardevolle tool om het beveiligingspersoneel in te plannen. Voor de beveiligingsbeambte is het handig omdat hij hiermee zijn rooster voor de komende weken kan bekijken. De module helpt de security manager om de taken en het budget over zijn locaties te managen.

Welke functionaliteit heeft PRETECT Dienstrooster?

Planningskalender
Plannen met interne en externe beveiligers
Taak van de dienst vastleggen
Overzicht voor de beveiligingsbeambte
Overzicht voor de planner

Kan uitgebreid worden met PRETECT Supplier Portal om de uren en kosten van extern ingehuurd personeel te managen.

Terug naar het overzicht PRETECT Security.

PRETECT Security, Safety, Quality


PRETECT Software Boxes.

Organisaties die gebruik maken van PRETECT


Logo Gemeente Amsterdam Logo Gemeente Utrecht Logo Provincie Zuid Holland Logo Rijkstoverheid Logo Teylingereind Logo Erasmus Universiteit Rotterdam Logo VU Logo Rijksmuseum van Oudheden Logo Rabobank Logo PostNL Logo Efteling Logo Uniper Logo Kroonenberg Groep Logo Parnassia Groep Logo Haga Ziekenhuis Logo Streekziekenhuis Koningin Beatrix Logo Sein Logo Koningklijke Joh. Enschede Logo Idemia Logo Proseco Global Security Heineken

Werken in de cloud


PRETECT kan intern in uw organisatie geïnstalleerd worden, maar kan ook als cloudapplicatie worden gebruikt. De cloudapplicatie (PRETECT SaaS) heeft het voordeel dat u geen IT-beheer en geen IT-beheerkosten heeft. Altijd bereikbaar, veilig en gemakkelijk te starten.

Software as a Service


SaaS staat voor Software as a Service. SaaS producten zijn oplossingen in de cloud. U neemt het gebruik af als een service met een maandabonnement. Dit betekent:

  • Geen investering
  • Gemakkelijk beginnen
  • Gemakkelijk uit te breiden
  • Gemakkelijk stoppen (geen risico)
  • Geen interne IT kosten
  • Geen IT beheer kosten

Het maakt de SaaS oplossing laagdrempelig en eenvoudig om te proberen!

Virtual Private Server


Het plaatsen van uw informatie in de cloud vraagt vanzelfsprekend aandacht voor de veiligheid van deze informatie. Wij bieden daarom onze klanten aan om te werken met een VPS (Virtual Private Server). Hiermee heeft u een eigen omgeving op het internet die beveiligd kan worden met een firewall. Zo krijgen alleen de IP-adressen die u wenst toegang tot de applicatie.