PRETECT Dienst

Om 24 uur per dag paraat te zijn werkt de beveiliging in dag-, avond- en nachtdiensten. Deze dynamiek brengt een andere werkwijze met zich mee. PRETECT Dienst ondersteunt deze werkwijze. Wat is er gebeurd tijdens de laatste dienst? Wat moet de opkomende ploeg weten? Welke aandachtspunten zijn er voor de komende dienst en wat zijn de taken?

Het rapporteren is een onmisbaar onderdeel in de werkzaamheden. Met PRETECT Dienst kunt u alle security meldingen en security werkzaamheden rapporteren. U stelt uw eigen meldingen samen, registreert brand- en sluitronden, dienstoverdrachten en sleuteluitgiften. De beveiliger maakt eenvoudig dienstrapporten en specifieke rapporten. De security manager raadpleegt het dasboard, bewaakt de voortgang van de acties en genereert een maandrapport. De betrokken personen in de organisatie ontvangen automatisch notificaties en de lijstjes om hen op de hoogte te houden.

Voor wie?

PRETECT Dienst wordt in organisaties toegepast waar beveiliging een rol speelt. Onder andere bij ministeries, gemeenten, organisaties in de financiële sector, universiteiten, ziekenhuizen, zorginstellingen en high security bedrijven. PRETECT Dienst is een ondersteuning voor de beveiliger, de security manager en personen in de organisatie die betrokken zijn bij de werkzaamheden van de beveiliging.

Welke functionaliteit heeft de basismodule PRETECT Dienst?

Melden / Rapporteren
Dienstrapport
Specifiek rapport
(Automatische) emaillijsten
Taken / acties plannen
Alerts / aandachtspunten
Procedures en werkinstructies
Controles en controlelijsten
Agenda
Bijlagen, foto’s
Dossiervorming
Grijze/beveiligingspassen
Diensten en uren beambten
Statistieken / Dashboard

Terug naar het overzicht PRETECT Security.

PRETECT Security, Safety, Quality


PRETECT Software Boxes.

Organisaties die gebruik maken van PRETECT


Logo Gemeente Amsterdam Logo Gemeente Utrecht Logo Provincie Zuid Holland Logo Rijkstoverheid Logo Teylingereind Logo Erasmus Universiteit Rotterdam Logo VU Logo Rijksmuseum van Oudheden Logo Rabobank Logo PostNL Logo Efteling Logo Uniper Logo Kroonenberg Groep Logo Parnassia Groep Logo Haga Ziekenhuis Logo Streekziekenhuis Koningin Beatrix Logo Sein Logo Koningklijke Joh. Enschede Logo Idemia Logo Proseco Global Security Heineken

Werken in de cloud


PRETECT kan intern in uw organisatie geïnstalleerd worden, maar kan ook als cloudapplicatie worden gebruikt. De cloudapplicatie (PRETECT SaaS) heeft het voordeel dat u geen IT-beheer en geen IT-beheerkosten heeft. Altijd bereikbaar, veilig en gemakkelijk te starten.

Software as a Service


SaaS staat voor Software as a Service. SaaS producten zijn oplossingen in de cloud. U neemt het gebruik af als een service met een maandabonnement. Dit betekent:

  • Geen investering
  • Gemakkelijk beginnen
  • Gemakkelijk uit te breiden
  • Gemakkelijk stoppen (geen risico)
  • Geen interne IT kosten
  • Geen IT beheer kosten

Het maakt de SaaS oplossing laagdrempelig en eenvoudig om te proberen!

Virtual Private Server


Het plaatsen van uw informatie in de cloud vraagt vanzelfsprekend aandacht voor de veiligheid van deze informatie. Wij bieden daarom onze klanten aan om te werken met een VPS (Virtual Private Server). Hiermee heeft u een eigen omgeving op het internet die beveiligd kan worden met een firewall. Zo krijgen alleen de IP-adressen die u wenst toegang tot de applicatie.